Over

MIJN MISSIE

Ik, Mark Tissink, blijf groeien en help anderen daarbij. Ik ben creatief en ontplooi nieuwe dingen met succes. Inspiratie komt vanuit al het mooie dat ik zie overal op de wereld. Ik geniet met Evelien, familie en vrienden van een comfortabel leven.

WIE IS MARK?

Als kind groei je vanzelf én leer je ook vanzelfsprekend bijna elke dag iets nieuws.
Als volwassene is dat veel minder logisch en is ontwikkeling ineens ‘hard werken’. Blijvend groeien en op een positieve manier je eigen bestaan vormgeven is een van de belangrijkste doelen in mijn leven.

Niet verrassend dus dat ik daar ook mijn werk van heb gemaakt! Als coach en trainer help ik dagelijks mensen om hun leven een positieve wending te geven, om de leiding terug te pakken en weer vol energie in het leven te staan.

HOE KOM IK HIER?

Na mijn studie bleef ik verder studeren, uit interesse maar ook bedrijfsmatig. Wat mij betreft is er niets leukers dan kennis vergaren. Daarbij leven we in een maatschappij waar kennis ook als macht wordt gezien. En dus studeerde en werkte ik hard en klom ik net zoals al mijn leeftijdsgenoten verder op de maatschappelijke ladder. Het grotere doel had ik toen nog niet helder en op een dag begon het te knellen.

Waarom doe ik ditMaakt wat ik nu in mijn leven heb me wel echt gelukkig? Vragen die veel mensen zichzelf stellen. De antwoorden waren voor mij heel duidelijk en dus besloot ik vanaf die dag op een andere manier in mijzelf te gaan investeren. In plaats van vakkennis te vergaren ging ik opzoek naar persoonlijke ontwikkeling en effectief leiderschap werd mijn nieuwe doel. En nu na ruim 10 jaar geef ik de energie die deze kennis en ontwikkeling mij heeft gegeven het allerliefste terug aan andere mensen.